Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De afgelopen tijd heeft Requiem aan het denken gezet, met als conclusie dat het tijd is voor een nieuwe stap. In een video op zijn socials vertelt Boray openhartig over zijn besluit om te stoppen met Requiem: “Ik wil iedereen bedanken die me heeft geholpen om deze droom werkelijkheid te laten worden.”

LEES OOK: Imperatorz stroomt door naar Scantraxx BLACK: “Join the Alpha Legion!”

In 2014 begon Requiem zijn carrière en stond sindsdien overal ter wereld. Denk hierbij aan boekingen zoals de BLUE op Defqon.1, de mainstage van QAPITAL, Reverze en Shockerz en natuurlijk niet te vergeten de muziek. Platen zoals ‘Collateral Damage’ werden op vele dansvloeren luidkeels meegezongen. Maar na vele mooie herinneringen, is het volgens Requiem tijd om een nieuwe stap te zetten.

“Beste volgers,

Vanaf 2014 ben ik mijn avontuur met Requiem aangegaan en kan ik terugblikken op een geweldige tijd vol hoogtepunten en herinneringen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle lieve, mooie en inspirerende mensen die ik tijdens deze reis heb ontmoet.

Wat voor mij begon als een droom in de tweede zaal van Lucky Rijssen, is werkelijkheid geworden. Ik heb boekingen gehad over de hele wereld: van Europa tot Zuid-Amerika, Chili, Mexico tot Australië. Zoals Defqon.1, Intents Festival, Decibel, het afsluiten van Hard Bass in het GelreDome en Belgische toppers zoals Reverze en Tomorrowland.

Afgelopen jaar en maanden heb ik veel tijd voor mezelf en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik toe ben aan een nieuwe stap in mijn leven en ik dit pad ontzettend graag wil bewandelen.

Ik wil iedereen bedanken die me heeft geholpen deze droom te realiseren, iedereen die deze reis met mij is begonnen.

Ik hoop dat jullie er allemaal het beste van maken! Ik ben ervan overtuigd dat er betere tijden aan gaan komen.

Ik zie jullie snel. Take care!”

Requiem stopt: “Ik hoop dat jullie er het beste van maken”

In totaal heeft Requiem meer dan 200 optredens achter zijn naam staan, die op dit moment door veel fans in steunbetuigingen worden gedeeld op Instagram. Namens Hard News wensen we Boray veel succes met zijn verdere loopbaan.

Omslagfoto via Facebook-pagina Shockerz

Reageren