Bas van Herk
Door Bas van Herk

High Voltage is nog steeds op volle toeren bezig bij de hardere stijlen. Van melodieuze rammers tot heftige beukers, hij maakt het allemaal. Zaterdagochtend liet de artiest ons via social media wat speciaals weten. Hij is namelijk druk bezig met zes splinternieuwe tracks.

Zoals je hieronder kunt zien, komen er een hoop nieuwe samenwerkingen aan. Onder andere met Malua, D-Sturb, Degos & Re-done worden genoemd voor een collab. Malua en D-Sturb hebben allebei al eens met de artiest samen gewerkt. Tijdens deze samenwerking ontstonden de tracks ‘Back And Forth‘ en ‘Nasty Bitch‘. Degos & Re-done hebben nog geen collab met High Voltage op hun naam staan, maar ze zijn al wel verantwoordelijk geweest voor het remixen van een van zijn tracks, namelijk ‘Death Is Coming‘.

High Voltage focust zich op samenwerkingen met andere DJ’s

Verder staat er in het Facebook-bericht dat High Voltage nog een remix gaat maken voor Nightbreed-collega MYST. Daarnaast staan er ook nog twee samenwerkingen op de planning met een ‘?’ in de plaats van de artiestennaam. Wie verantwoordelijk is voor de samenwerking, zal nog moeten blijken.

Reageren