Rik Houwers
Door Rik Houwers

Heb je een zachte G en hou je van een harde kick? Sla dan op zaterdag 25 februari linksaf bij Moergestel voor het gloednieuwe Karnaval Festival van de organisatoren van Intents Festival. Wil je tijdens carnaval gewoon lekker gas geven? Geen hoempa-bandjes, maar podia en wagens met dikke geluidsystemen, een dj-boot en gaan met die banaan! Karnaval Festival is een uniek hardstyle-festival met een carnavaleske thema.

3 Area’s
De mainstage wordt omringd door geluidswagens en verklede feestvierders. Hier kun je karnastyle verwachten (hardstyle met een carnavals-tintje). Dus zet je feestmuts op en stamp eens lekker door! Karnaval Festival wordt een feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid.
Naast de mainstage komt er ook een feest-area; de kroeg. De perfecte plek om met een pilsje in je hand mee te lallen met die onvervalste carnavalskrakers. Feest!
Tot slot keert de inmiddels befaamde Boombox terug op Karnaval Festival. De Boombox is een beproefd recept op Intents Festival en mag daarom niet ontbreken. Keihard feesten in een container, gas op die lollie!

Info
Karnaval Festival zal plaatsvinden op zaterdag 25 februari 2017 van 14.00 tot 21.00 uur. De kaartverkoop start op 18 oktober om 20.00 uur. De eerste 500 tickets zijn voor de early birds van 12,50 euro verkrijgbaar. Reguliere tickets kosten 15,00 euro. Houd je mailbox in de gaten want op 3 oktober maken we de line-up bekend.
Carnavalszaterdag in Moergestel gaat met dit nieuwe evenement next level. Houd jij dus van hardstyle, feest en Brabantse gezelligheid? Sluit aan in onze polonaise en kom naar Karnaval Festival. Alaaf!

Meer informatie en tickets vind je op de website: karnavalfestival.nl

Reageren