Rik Houwers
Door Rik Houwers

Opeens was het daar op 30 december. De game Lucky Number Six. Met de filosofische zin: “Je begrijpt het pas als je het ziet.” werd er afgetrapt met de game. Geïnteresseerde mensen konden zich inschrijven voor het spel en meteen ontploften verschillende Facebookgroepen over wat dit kon betekenen.

De community begon meteen met puzzelen en kwam al snel uit bij CRAFT en Lose Your Mind, de organisator van CRAFT. In een afbeelding van CRAFT vond men het woord Six in de letter C en meteen werd de conclusie getrokken dat het zou gaan om een nieuw feest van Lose Your Mind.

Degene die zich hadden ingeschreven voor Lucky Number Six kregen, na het eindigen van de countdown, verschillende afbeeldingen toegestuurd. Deze afbeeldingen bevatte allemaal één puzzelstukje, die samen een grotere afbeelding zouden vormen. Ook stond er op elke afbeelding die gestuurd werd een voornaam.

De namen op deze afbeeldingen vormen naar verluidt de line-up van het feest Lucky Number Six. Nu is het alleen nog de vraag achter welke namen welke artiest zit.

Craft & Lucky Number Six

Reageren