Hard News
Door Hard News

Dangerouzmind gaat hardcore met The Next Dimension, waar grootmeester Partyraiser uitgenodigd is om de hele nacht Dangerouzmind naar de volgende dimensie te blazen.

Partyraiser is al sinds jaar en dag een van de grootmeesters van de hardcore & uptempo. Zijn populariteit is ongekend en groeit nog altijd gestaag. Het is een combinatie van enthousiasme, gedrevenheid, een meesterlijke mixtechniek en een sympathieke uitstraling wat deze geweldenaar zo ontzettend geliefd maakt bij het hardcore publiek.

Knal het jaar uit met Partyraiser all Night long in Lucky, Rijssen!

Al regelmatig stond Partyraiser als afsluiter te beuken op het podium van Lucky Rijssen, maar vorig jaar besloot de locatie dat het tijd was om er nog twee scheppen bovenop te doen. Eind 2016 vormde Lucky voor het eerst in haar geschiedenis het epicentrum van een volwaardige hardcore avond. Het grote succes zorgde ervoor dat de locatie op 29 december aanstaande het muzikale geweld voort zal zetten. De hoofdrolspeler is wederom Partyraiser en ook deze keer komt hij niet alleen. Mis zijn exclusieve vier uur durende set niet en knal het jaar op de 29e alvast in stijl uit!

Tickets voor het evenement zijn verkrijgbaar via de officiële website van Lucky – The Feel Good Provider.

Dangerouzmind Partyraiser The Next Dimension

Reageren