Hard News
Door Hard News

Op zaterdag 14 én zondag 15 mei is het tijd voor de derde editie van het tweedaagse Promised Land Festival in Recreatiegebied De Groene Ster nabij Leeuwarden. Twee dagen lang creëer je samen met 15.000 bezoekers een eigen eiland met eigen idealen.

Als één grote familie op ontdekking naar al het moois wat Hard Dance ons te bieden heeft. Een muzikale reis van (Raw) Hardstyle, Hardcore tot Classics en zelfs Freestyle.

Promised Land Festival is samen met je vrienden dwalen over het strand, door de heuvels en onder de bomen van dit bijzondere recreatiegebied. Het is ook de blaren op je voeten dansen bij de verschillende stages om daarna lekker te ontspannen in één van de Chill & Beach area’s. Bovendien kun je dag afsluiten op de festivalcamping binnen 100 meter van het terrein én heerlijk ontwaken met een frisse duik in het meer.

Check hier de timetable en trek samen met je vrienden weg uit de bewoonde wereld met als eindbestemming Promised Land Festival!

Promised Land Festival timetable

Kaarten voor Promised Land Festival zijn verkrijgbaar vanaf €29,95 (ex. fee) en zijn te bestellen via de volgende site: promisedlandfestival.com.

 

Reacties

  • Anonymous 18 mei 2016 - 16:24

    Het was een super feest! tot volgend jaar!

    Quote

Reageren