Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Veel berichten zijn er al voorbij gekomen met als onderwerp het nieuwe album van Phuture Noize. Mensen wachten er smachtend op en we kunnen jullie één ding vertellen, het moment is bijna daar. Vandaag is namelijk de volledige tracklist van het album Pursuit of Thunder online verschenen op Spotify. Het album bevat 11 solo tracks en dus geen enkele collab.

Het album belooft veel goeds. De eerste previews van ‘Fire’ en ‘Walls crashin’ down’ werden meteen omarmt het moment dat ze online kwamen. Deze tracks kregen ook veel support van andere artiesten. Zo draaiden Frequencerz de track ‘Fire’ op Qlimax afgelopen november.

Tracks die vervolgens door het publiek op de verschillende feesten al werden herkend waren bijvoorbeeld ‘The Temple’ en ‘The Grind’. Tracks die meerdere malen door Phuture Noize werden gedraaid en ook in het straatje van de eerdere previews pasten. Het enthousiasme onder de fans werd alleen maar groter en groter.

We houden jullie niet langer in spanning. Hierbij presenteren wij de volledige tracklist van het nieuwe album van Phuture Noize, Pursuit of thunder:
01. Phuture Noize – I Got Noize
02. Phuture Noize – King of The Jungle
03. Phuture Noize – Breathin’ (ft. Snowflake)
04. Phuture Noize – Walls Crashin’ Down
05. Phuture Noize – The Temple
06. Phuture Noize – Human Machinery
07. Phuture Noize – Fire
08. Phuture Noize – Ozone (Steal The Crown)
09. Phuture Noize – Charged Up
10. Phuture Noize – The Grind
11. Phuture Noize – Chaos & Order

phuture-noizeVan sommige tracks op het album is online nog niet zoveel van vernomen. Tracks als ‘Human Machinery’, ‘Ozone (Steal the Crown)’ en ‘Charged up’ zullen nog het verrassingselement met zich mee brengen, aangezien deze nog niet vaak of misschien zelfs nog helemaal niet gedraaid zijn door de man achter het album.

Ook op de Hard Bass CD van dit jaar zijn de tracks van Phuture Noize rijk vertegenwoordigd. ‘I Got Noize’, ‘The Temple’, ‘Fire’, ‘Walls Crashin’ Down’ en ‘The grind’ zijn de tracks van zijn album. Daarbuiten zijn ook ‘The Worlds Beyond’, ‘Don’t Look Down’ (met Regain) en ‘The Paradox’ (met B-Front) ook terug te vinden op de CD.

Gezegd mag worden dat het jaar goed is begonnen voor Marco (Phuture Noize). De tracklist staat nu online en de release van het album kan niet ver achter blijven. Voor nu, geniet vooral van de tracklist van de Pursuit of Thunder.

Foto: Phuture Noize

Reacties

  • Tom 03 februari 2017 - 15:41

    Volledige album staat dus niet op spotify.. staat er wel bij maar als je naar het album gaat dan staan er maar 3 nummers

    Quote

Reageren