Hard News
Door Hard News

De eindstrijd is op handen. De line-up voor Defqon.1 Weekend Festival 2017 is zojuist bekend gemaakt. Sinds de trailer wacht iedereen op de Defqon.1 2017 line-up, nu is deze bekend. Honderden artiesten leiden de tienduizenden strijders die zich verzamelen op 23, 24 en 25 juni naar het einddoel: De totale overwinning. Verliezen is geen optie. Victory forever!

De volledige line-up van Defqon.1 Weekend Festival 2017 ontdek je HIER!

Defqon.1 2017 line-up defqon weekend festival 2017 line-up line up victory forever

Hoogtepunten
Follow the ways of Defqon.1 – Of je nu één dag gaat of een van de weekend warriors bent die alle dagen optimaal geniet van Defqon.1 Weekend Festival 2017, je krijgt sowieso een programma voor de kiezen waarmee je de benen onder je lijf uit moet rennen om alle hoogtepunten te zien. Want naast de vele acts zijn er natuurlijk ook dit jaar weer de vaste elementen die het Defqon.1 weekend kenmerken: De Gathering op vrijdag, het Power Hour en de Endshow op zaterdag gevolgd door de Night Party in de nacht, en als laatste natuurlijk de Defqon.1 Legends en Closing Ceremony op zondag. Voor mensen die liever niet een heel weekend gaan is het nu ook nog eens mogelijk om de zondag mee te maken; Voor het eerst zijn er ook losse zondag tickets verkrijgbaar.

Defqon.1 kaartverkoop
Sluit je aan bij de strijd en ga voor de complete overwinning. Scoor jouw tickets voor Defqon.1 Weekend Festival 2017 – Victory Forever via de onderstaande links.

Reguliere kaartverkoop: Start op 25 maart 2017 om 13:00u (CET) via http://defqon1.com
Travel Packages zijn al verkrijgbaar via http://travel.defqon1.com

Reageren