Hard News
Door Hard News

Op zaterdag 12 december 2015 van 14.00 uur tot 01.00  zal de fundering van de Maaspoorthallen schudden tijdens een nieuwe editie van Shockerz: The Raw Elite! Niet alleen gevestigde namen zoals B-Freqz,  Crypsis en E-Force zullen deze avond voorbij komen, maar ook opkomende talenten krijgen een kans om te laten zien dat ze tot de Raw Elite behoren! Hard News zal namelijk de Future Elite stage hosten met onder andere Regain, Typhoon en Sub Zero Project.

Line-up:

Shockerz Elite
B-Freqz
Crypsis
B-Front
Frequencerz
Warface
E-Force
Digital Punk
Chain Reaction
Titan
Jack of Sound
Act of Rage
The Pitcher
Phuture Noize (LIVE)
Requiem
Crossfight
Hosted by Nolz & Rems

Future Elite (Hosted by Hard News)
Regain
Typhoon
Jason Payne
Sub Sonik
X-Pander
Sub Zero Project
Hardcraft
Inceptum
Unresolved
Voidax
Hosted by MC Creature

Tickets

Early Elite tickets voor Shockerz: The Raw Elite op zaterdag 12 december 2015 kosten slechts 29,50 euro (ex. fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.shockerzevents.nl of bij een van de 450 Primera winkels. Early Elite 1 tickets zijn al uitverkocht dus wees er snel bij om nog te kunnen profiteren van Early Elite 2 tickets. Daarna zullen regular tickets te koop zijn voor 34,50 euro ex fee

Volg Shockerz

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van Shockerz via de officiële pagina op Facebook. Wie niet in het bezit is van een Facebookaccount, maar toch op de hoogte wil blijven van Shockerz op zaterdag 12 december 2015, kan terecht op de officiële website; www.shockerzevents.nl.

General Info

Datum: 12 december 2015
Tijd: 14:00 – 01:00 uur
Locatie: Maaspoorthal
Adres: Marathonloop 1, Den Bosch
Leeftijd: 18+
Bereikbaarheid: Auto/OV/Busvervoer/party-vervoer

Reageren