Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Deze zomer zullen er alsnog geen meerdaagse festivals plaatsvinden in Nederland. In eerste instantie werden de evenementen tot begin augustus afgelast, maar nu wordt er definitief een streep door het festivalseizoen gezet.

LEES OOK: ID&T c.s. en staat zijn overeengekomen binnen afzienbare tijd praktische haalbaarheid evenementen te onderzoeken

Mark Rutte zei zojuist in een toelichting dat de festivals opnieuw afgeblazen worden. “We doen dit nu omdat we festivals duidelijkheid moesten geven en het is helaas niet verantwoord om dit door te laten gaan.”  Vanaf het moment ‘dat het weer mag’ stonden onder meer Decibel outdoor en Mysteryland op de planning, maar nu mogen er geen meerdaagse festivals plaatsvinden tot 1 september.

Kabinet trekt alsnog de stekker uit het festivalseizoen

Eerst wilde het kabinet pas in de tweede week van augustus bekendmaken of de grote festivals door zouden kunnen gaan, maar het heeft nu toch besloten om de organisatoren al eerder duidelijkheid te geven. Eendaagse evenementen en festivals zullen wel tot die tijd moeten wachten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hard News (@hardnewsnl)


Omslagfoto via Facebook-pagina Fatality / Spanhof

Reacties

  • Ip 28 juli 2021 - 00:49

    Belachelijk dat ze nu ermee aankomen……stelletje pubers zijn het dat kabinet😡😡

    Quote

Reageren