Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

We gaan alweer richting de elfde van de elfde en dat betekent met Karnaval Festival dat het tijd is voor het gekste weekend van het jaar. De organisatie heeft de eerste 75 artiesten al onthuld, die zullen komen hossen, hakken en springen op hét grootste hardstyle karnavalsfeest van Europa.

LEES OOK: “Karnaval Festival is gezelligste hardstyle carnaval feestje waar alles kan en alles mag!”

De line-up van Karnaval Festival krijgt al een behoorlijk feestelijke vorm. In slechts een aantal jaar is het carnavaleske hardstyle fenomeen uitgegroeid tot een gigantisch festijn, waar de kicks en de confetti je om de oren vliegen. Voor aankomend jaar is er weer een karrevracht aan artiesten in huis gehaald, met onder andere D-Block & S-te-Fan, Snollebollekes en Radical Redemption op de zaterdag, en Act of Rage LIVE en Warface op de zondag. Check het eerste deel van de line-up hieronder!

Tickets voor Karnaval Festival binnenkort verkrijgbaar: wees er vlug bij!

Karnaval Festival vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 februari 2021 in het Brabantse Moergestel. Tickets zijn vanaf dinsdag 26 oktober om 20:00 verkrijgbaar: zet deze dus met dikke koeienletters in de agenda, want Karnaval Festival is ieder jaar razendsnel uitverkocht. Ga voor kaartjes en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Karnaval Festival

Reageren