Hard News
Door Hard News

Na het succes van het freestyle label ‘Baby’s Back’ komt Combined half juli alwéér met een nieuw label: KOBBRA. Op dit label gaat de company hardstyle en rawstyle uitbrengen. CEO Coen Bom hierover: “Na de vliegende start van Baby’s Back waren er natuurlijk ook een paar fans van het vroegere Babyboom (ook een label van Combined in de 90s) die niet erg blij waren met de freestyle switch. Om hen een een beetje tegemoet te komen en -vooral- om aan de enorme vraag naar hardstyle te kunnen voldoen hebben we het nieuwe label KOBBRA nodig.”

Kobbra zoekt naar (jong) talent en heeft al wat rookies gevonden in verre uithoeken van de wereld. Bom vervolgt: “Een van de eerste releases is gemaakt door 2 gasten uit Nicaragua, 17 en 20 jaar oud. Dat is toch wel heel erg leuk van onze terugkeer in de muziekbusiness; het is allemaal zó globaal geworden. Superleuk om te zien.”

Gaat dat wel samen op één label, Hardstyle en raw? Bom: “We heten niet voor niks Combined. We willen ons niet gevangen laten nemen door -door onszelf of door anderen- opgelegde muzikale grenzen. Natuurlijk moet er wel een verband zijn tussen de releases, maar kwaliteit staat voorop. De exacte stijl en de precieze naam van die stijl is wat ons betreft minder relevant. Als het hard is en het past bij Kobbra is het van harte welkom.”

Heb je zelf hard- of rawstyle demo’s? Kobbra zoekt jou, stuur je demos naar demo@combinedmusic.com. De eerste Kobbra release wordt half juli verwacht.

Reacties

 • Ozkan 11 maart 2019 - 07:24

  Hallo..

  Waar kan ik iets van kobbra beluisteren?
  Ben benieuwd of mijn tracks mischien in het label thuis passen.

  Mvg ozkan

  Quote

Reageren