Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Het platenlabel Minus Is More bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden. Hiervoor pakken de artiesten groots uit. Eerder verscheen er al een video over het verloop van de afgelopen jaren bij het label. Daarbij wordt op 12 mei een Minus Is More 10 YRS Labelnight georganiseerd bij NXT Events in Gemert. En daar eindigt het nog niet, want het label gaat ons ook nog een nieuw collectie album brengen.

LEES OOK: ‘Minus Is More viert 10-jarig bestaan met labelnight’

Dat verscheen op de Instagram story van zowel Crypsis als Chain Reaction. Op de foto is te zien dat de twee heren samen werken aan Volume II van de Unlike Others mix cd. Het eerste collectie album kwam uit in 2015 en bevatte nummers van alle artiesten van de Minus Is More familie. Ook werd dit album in een gelimiteerde oplage van 500 stuks opgeleverd. Daar kreeg je dan wel wat voor terug: stickers, een vlag en een CD waar onder andere de track ‘Brutal 1.0′ te vinden was.

Nieuw collectie album van Minus Is More

Crypsis, Chain Reaction, Radical Redemption, Luna, Act of Rage, Kold Konexion en Nolz vallen onder de Minus Is More familie. Al deze artiesten zullen dus vertegenwoordigd worden op Minus Is More – Unlike Others Vol. II. Wanneer het album uit komt, is nog niet bekend.

Bron Instagram story Crypsis en Instagram story Chain Reaction
Omslagfoto via Facebook-pagina Minus Is More

Reageren