Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

The place to be tijdens de 49e Nijmeegse zomerfeesten is het Hunnerpark. Sinds 2006 organiseert Matrixx Events daar namelijk Matrixx at the Park. Vooral de zondag is voor ons hardstyle liefhebbers een grote dag, want dan staat het park volledig in het teken van XXlerator.

De organisatie maakte afgelopen weekend de line-up voor de dertiende editie van Matrixx at the Park bekend. Met twee stages, zestien artiesten en geen entreeprijs, wordt het evenement jaarlijks door veel mensen bezocht. Hier heeft de organisatie op ingespeeld, want dit jaar zullen beide stages in het Hunnerpark volledig gevuld zijn met hardstyle artiesten. Welke DJ’s allemaal draaien op 15 juli, vind je onderaan dit bericht.

Twee hardstyle stages tijdens Matrixx at the Park 2018

Naast XXlerator at the Park, is er op de woensdag van de zomerfeesten ook nog een freestyle dag in het Hunnerpark. De line-up van Lunatixx is ook bekendgemaakt en deze zal bestaan uit vijf artiesten die je ook onderaan kunt terug vinden. Voor meer informatie over Matrixx at the Park en het volledige programma van de week, hou je de officiële website van Matrixx in de gaten.

Dit is de Matrixx at the Park 2018 line-up

Xxlerator
Radical Redemption
D-Block & S-te-Fan
Noisecontrollers
B-Front
Max Enforcer
Sub Zero Project
Sound Rush
Jones

Xxlerator RAW
Clockartz
Prefix & Density
Rejecta
MYST
Rooler
Neroz
Luminite
D-Attack

Lunatixx
Paul Elstak
Da Tweekaz
Mark with a K
Ruthless
Ransom

Omslagfoto via Facebook-pagina Matrixx

Reageren