Hard News
Door Hard News

Het anthem voor Defqon.1 Festival Australia is dit jaar gemaakt door D-Block & S-Te-Fan. Dit werd vanochtend bekend gemaakt via Facebook. Het legendarische hardstyle-duo is ook meteen de headliner van het festival. Het anthem heet ‘Eye Of The Storm’.

Victory Forever

Eerder lanceerde Q-dance al de officiële anthem trailer. Veel mensen gokten naar de makers, maar nu is het officieel bekend gemaakt: D-Block & S-Te-Fan is de eer ten deel gevallen om het Defqon.1 Festival Australia anthem te maken. Het thema voor de Australische editie is hetzelfde als zijn Nederlandse evenknie: Victory Forever. Het Australische anthem verschilt echter qua stijl van de Nederlandse; D-Block & S-Te-Fan hebben gekozen voor een euforisch anthem met zweverige melodieen en een zomers gevoel, waar het Nederlandse anthem van Frequencerz meer het midden zoekt tussen raw en euforische hardstyle.

“Under the Australian sun, we release the energy of Defqon.1!”

Defqon.1 Festival Australia zal op 16 september 2017 plaatsvinden op het Sydney International Regatta Center, dezelfde locatie waar Defqon.1 Australia al sinds de eerste editie in 2009 jaarlijks neerstrijkt. Dit jaar is het alweer de negende keer dat de Australische editie zal worden gehouden.

defqon australia 2015 day

D-Block & S-Te-Fan anthems

Met dit anthem komt de teller van D-Block & S-Te-Fan anthems op vijf. Eerdere anthems waren het 2009 anthem van Qlimax, ‘Nature Of The Mind’, het 2011 anthem voor Intents, ‘Magical Mystery’, het 2014 anthem van Rebirth ‘Worlds Collide’ en het 2016 anthem voor WiSH Outdoor genaamd ‘Everything Changed’. ‘Eye Of The Storm’ is de meest recente aanvulling voor deze lijst.

Official anthem trailer

Bereid jezelf voor op de volgende editie van Defqon.1 Festival Australia en check nu de volledige anthem trailer. Tijd om geschiedenis te schrijven: Defeat, never. Victory forever!

 

Defqon.1 Festival Australia tickets

Tickets voor Defqon.1 Festival Australia zijn verkrijgbaar vanaf 1 juni 2017 om 12:00 AEST. De tickets zullen dan te koop zijn op de Defqon.1 website.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Defqon.1 Australia en meld jezelf aan voor het evenement op Facebook.

Reageren