Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Het is namelijk al langer bekend dat Mark With a K & Warface beide niet vies zijn van een muzikale samenwerking. De twee heren hebben al eens in de studio gezeten voor de track ‘Fear Of The Dark’. Na hun eerste samenwerking, die heel goed werd ontvangen, vonden Youri en Mark het wel eens tijd voor de volgende collab en hiervan is gisteravond de videoclip dan eindelijk uitgebracht.

LEES OOK: 9 redenen waarom je REBiRTH Festival niet mag missen

De officiële videoclip van Mark With a K en Warface met hun ‘Radioactive‘ is klaar. Op YouTube is de track al te vinden, maar op Spotify is het nummer in nog geen velden of wegen te bekennen. Een aantal oplettende luisteraars merkten ook al op dat deze niet beschikbaar op het nieuwe Mass Hysteria album van de Belgische freestyle DJ. Volgens Warface kan je de nieuwste collab van de twee heren vanaf volgende week vinden op Spotify.

De nieuwe Mark With a K & Warface collab ‘Radioactive’ is eindelijk gereleased

Deze keer hebben Mark With a K en Warface onder andere de vocalen van MC DV8  en Jasmine McGuinness gebruikt voor de nieuwe samenwerking. De track ‘Radioactive‘ kan hieronder bekeken worden. Beiden draaien ze op REBiRTH festival. Defqon.1 en Intents Festival zijn ook geen onbekenden voor de twee DJ’s.

Omslagfoto via YouTube-kanaal Mark With a K

Reacties

  • This Is Motherfucking Hardstyle! 23 februari 2018 - 17:52

    Lovely track ?

    Quote

Reageren