Hard News
Door Hard News

Op 16 juli is het weer tijd voor een nieuw hoofdstuk van ’s werelds grootste hardcore festival. De meest toegewijde hardcore fanaten zullen samenkomen op het E3 strand in Eersel voor Dominator Festival 2016 – Methods of Mutilation.

De organisatoren van Dominator weten als geen ander hoe belangrijk support is voor nieuwe DJ’s en producers. Daarom is er een dedicated stage toegevoegd voor degenen die hun skills aan de wereld willen laten zien. Sinds vorig jaar bieden Art of Dance en Q-dance dit podium voor talent in de hardere stijlen. Jij maakt dus kans op een plekje op een festival waar tienduizenden bezoekers van over de hele wereld verzamelen. Om deel te nemen aan deze contest moet je de volgende drie stappen uitvoeren:

  1. Upload een mix (met eigen producties) van maximaal 30 minuten op jouw Soundcloud-kanaal. Of het nou mainstream hardcore, terror of raw hardstyle is, alle stijlen die Dominator vertegenwoordigd zijn welkom.
  2. Noem je mix ‘Dominator Festival 2016 – Methods of Mutilation | DJ contest mix by …’. Vergeet dus niet om je artiestennaam hieraan toe te voegen.
  3. Maak je inzending voor maandag 23 mei 2016 compleet via deze link.
    Een professionele jury zal uit alle inzendingen een winnaar kiezen. De winnaars worden op woensdag 8 juni 2016 bekendgemaakt.

    Check de setjes van de ‘Prospect Section’ (talent stage) van vorig jaar hieronder.

Reageren