Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Het zal je niet ontgaan zijn dat de Nederlandse Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival heeft gewonnen. Dit heeft ook de aandacht van Mental Theo getrokken en hierdoor heeft hij al snel een remix op het winnende nummer ‘Arcade’ gemaakt. “Nummer één, hoe waanzinnig is dat? Maar nog niet waanzinnig genoeg natuurlijk.”

Mental Theo was er erg vroeg bij met zijn eigen versie op ‘Arcade’, want een dag nadat Duncan Laurence het Songfestival won, plaatste de DJ al een video waarin hij de remix liet horen. “Laat ik nou de eerste zijn in Nederland of in de hele wereld, die van jouw plaat een harde versie heeft gemaakt”, zei Mental Theo nadat hij de zanger feliciteerde. Hij vroeg ook om de goedkeuring van Duncan Laurence in die video, zodat hij de remix diezelfde avond nog op Groove Garden Festival kon draaien.

Hij is niet de enige die met een eigen versie van het winnende nummer is bezig geweest, want ook Jay Reeve heeft inmiddels zijn bootleg van ‘Arcade’ af. Eerder vroeg hij aan zijn fans met een poll of hij de track moest afmaken en de stemmen gaven duidelijk aan dat zijn volgers het eindresultaat wilden zien.

Duncan Laurence’s ‘Arcade’ krijgt harde versie door Mental Theo

Mental Theo draaide het nummer al op een festival en Jay Reeve heeft nu ook zijn eigen versie van de track af. Ga naar de Instagram-pagina van Mental Theo voor filmpjes van zijn remix op ‘Arcade’ en ga naar Jay Reeve’s Facebook-pagina voor zijn bootleg.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@itsduncanlaurence Hardstyle Remix, Natuurlijk heb ik deze waanzinnige track meteen opgenomen in mijn set! Duncan fuckin Held dat je bent🔥👊🏼🔥 @eurovision #duncanlawrence #duncanlaurence #duncan #hardstyle #harderstyles #hard #freestyle #eurovision Primeur tonight at groovegarden festival

Een bericht gedeeld door MENTAL THEO (@djmentaltheo) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hate it or love it! Here is my bootleg for the amazing song ‘Arcade’ by Duncan Laurence!🏆 Enjoy! . Download link available on Youtube!

Een bericht gedeeld door Jay Reeve (@jayreevemusic) op

Omslagfoto via Facebook-pagina Mental Theo

Reageren