Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Het DJ-duo Charly Lownoise en Mental Theo heeft aangekondigd ermee te stoppen. Omdat de heren “met trots willen terugblikken op hun carrière”, hebben ze besloten allebei hun eigen weg te gaan en nemen afscheid met één laatste show in de Ziggo Dome: ‘The Final Show’

LEES OOKBass Events verrast met 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo op Flashback

Het afgelopen jaar gaf het iconische happy hardcore-duo een tournee door heel het land om te vieren dat ze maar liefst een kwart eeuw samen optraden. De ’25 Years Of Charly Lownoise & Mental Theo’ shows trokken ruim 300.000 bezoekers en zo werd het jubileum in stijl gevierd. Door middel van een video op Instagram hebben de beide heren nu laten weten hun fans te willen bedanken voor al deze jaren en daarom nog één laatste keer los zullen gaan op de plek waar de jubileumgekte is begonnen: “Maak je borst maar nat en haal je Nike Air Max uit het stof… Because we are going out with a BANG!”

Ramon (Charly Lownoise) liet weten trots te zijn op wat ze samen bereikt hebben in al die jaren: “Na 27 jaar samenwerking en met zó’n jaar af te kunnen sluiten is een kroon op onze duo-carrière. Het had niet beter of mooier gekund. Het is voor mij en Theo samen mooi geweest, maar we willen nog één keer alles geven en eruit met een heuglijke big bang.” Ook Theo (Mental Theo) warmt de fans alvast op voor het laatste gezamenlijke optreden van het duo: “The Final Show wordt groots, episch en in stijl, zoals wij dat nou eenmaal doen. Het gaat een onvergetelijk spektakel worden!”

In 1994 braken Charly Lownoise en Mental Theo door met hun hit ‘Wonderfull Days’, die vorige week zelfs nog op #1 stond in ‘De 90’s Top 538′ van Radio 538 en door de luisteraars werd uitgeroepen tot het állerbeste nummer van de legendarische ‘nineties’. Naast deze monsterhit brachten ze ook nog tracks als ‘Stars’, ‘Together in Wonderland’, ‘Hardcore Feelings’ en ‘Fantasy World’ uit: ze verkochten wereldwijd dan ook meer dan drie miljoen albums.

Charly Lownoise & Mental Theo: ‘The Final Show’

“Nog één laatste keer dan!” ‘The Final Show’ van Charly Lownoise en Mental Theo zal plaatsvinden op 18 april in de Ziggo Dome in Amsterdam. Omdat de twee ’25 Years Of Charly Lownoise & Mental Theo’ shows in februari van dit jaar in no-time uitverkochten, raden de heren hun fans aan zich z.s.m. te pre-registreren. De pre-sale start op 2 december via de officiële website van het event. De reguliere verkoop start slechts twee dagen later.

Omslagfoto van Facebook-pagina Mental Theo

Reageren