Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Gearbox zit in de zesde versnelling voor hun jaarlijkse evenement. Met de uitbreiding naar de Ziggo Dome haalt het label de beste Gearbox RAW line-up in huis voor Pole Position.

LEES OOK: ‘Gearbox geheimzinnig over Pole Position-locatie in Amsterdam’

De geruchten zijn waar: na vijf uitverkochte edities verhuist Gearbox naar de Ziggo Dome. Met een capaciteit van 12.000 bezoekers en de beste technieken op het gebied van geluid en visuals, komen zij dan ook met een dikke line-up voor de liefhebbers. “Een mix van de grootste namen, Gearbox-artiesten en nieuwe talenten.” Bovendien wordt dit het eerste dag-evenement in deze iconische locatie ooit.

Gearbox – Pole Position line-up (Ziggo Dome)

Adjuzt
Anderex
Aversion
Deezl
Dual Damage
Exproz
Fraw
Krowdexx
Mutilator
Rebelion
Rooler
Sickmode
So Juice
Sparkz
The Straikerz
Warface
MC Focus

“Gearbox stays true to their fanbase”

Ondanks deze volgende stap blijft het label loyaal aan alle fans. “Zoals beloofd brengt Gearbox een onverslaanbare ticketprijs van slechts € 49,95 ex fee, waarmee dit het meest betaalbare hardere stijlen evenement ooit in de Ziggo Dome is. Heb je je geld gereserveerd voor je zomervakantie? Geen zorgen, het is mogelijk om de ticketprijs later te betalen via Klarna.”

Kaarten voor Pole Position 2023 vanaf donderdag verkrijgbaar

Gearbox – Pole Position wordt vanaf 13:00 tot 23:00 gehouden op zaterdag 30 december 2023 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets zijn vanaf donderdag 27 juli 18:00 verkrijgbaar via de officiële website van het label: degenen die lid zijn van de WhatsApp-community, een vorige editie hebben bijgewoond of de pre-registratie hebben voltooid, kunnen al vanaf 12:00 kaartjes bemachtigen. Een recordaantal fans heeft zich al ingeschreven, dus wees snel.

Omslagfoto via Facebook-pagina Gearbox Digital / Outlaw Events / Wanyama Photo

Reageren