Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na het succes van meerdere uitverkochte Gearbox-edities, is er fantastisch nieuws voor alle RAW-fanaten. Het Schotse label kondigt een spiksplinternieuwe editie aan, inclusief een nieuw thema en datum. Maar over de exacte locatie blijft het tot nu toe mysterieus…

LEES OOK: Gearbox Digital verlaagt ticketprijzen en komt met nieuw rondreizend concept: Route 666

Gearbox-events zijn een absolute hit onder toegewijde liefhebbers van rauwe stijlen. Zowel de Twin Turbo-editie in de AFAS Live Amsterdam als Route 666 in Vibes Eindhoven waren maanden van tevoren uitverkocht. “People are already anxiously waiting for the announcement of the next big Gearbox party”.

Dit jaar introduceert Gearbox een nieuw thema voor het evenement. In een korte teaser die onlangs op hun sociale media is vrijgegeven, is een Formule 1-auto te zien die met hoge snelheid rijdt, wat erop wijst dat F1 het gekozen thema is voor dit jaar. De video eindigt met de datum 30 december (zaterdag), van 13:00 tot 23:00 uur, en de locatie: Amsterdam.

Blijft Gearbox in AFAS Live?

Uit de aankondiging blijkt dat de definitieve locatie nog niet bekend is gemaakt. Zal Gearbox opnieuw kiezen voor de AFAS Live of gaan ze dit jaar voor een andere locatie? Om hierachter te komen, is het raadzaam om de teaser aandachtig te bekijken en te speculeren of Gearbox Digital dit jaar terugkeert naar de AFAS Live.

Registreer je vooraf op www.gearboxdigital.com/poleposition om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, exclusieve voorverkoop tickets te bemachtigen en een voorproefje te krijgen van de line-up voor het aankomende “Pole Position”-evenement van Gearbox Digital.

Omslagfoto via Facebook-pagina Gearbox Digital

Reacties

  • Yvar 20 juni 2023 - 12:47

    de logo’s op de auto lijken wel heel erg naar ziggo(dome) te verwijzen

    Quote

Reageren