Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Team Gearbox laadt zichzelf op voor de volgende uitdaging: met Supercharged Festival transformeren ze het Hembrugterrein, een industriële locatie in de buurt van Amsterdam, om tot een harder styles paradijs met de beste namen uit de raw en uptempo scene op de line-up.

LEES OOK: Gearbox Digital hint naar eigen outdoor festival

Supercharged vindt op zaterdag 27 juli plaats op het Hembrugterrein in Amsterdam Zaanstad. Al eerder diende deze industriële locatie als het decor voor feesten met bekende namen uit de techno scene, zoals Reinier Zonneveld, Carl Cox en Verknipt, maar nooit eerder vond hier een harder styles festival plaats.

Talloze live-acts op Supercharged Festival

Met de snoeiharde line-up zet team Gearbox zichzelf meteen in de zesde versnelling. Op het festival zijn de drie podia gevuld met de dikste artiesten uit de raw en uptempo, zoals Dual Damage, Rebelion, Cryogenic, Bloodlust, Rooler vs Riot Shift, Spitnoise en meer. De line-up omvat daarnaast 11 speciale live-acts, met namen als Anderex, Fraw, Mutilator, So Juice en Malice. Hieronder check je de volledige line-up:

Gearbox Supercharged Festival line-up

Live acts (A-Z)
Anderex
Code Black
Cybergore
Exproz
Fraw
Lunakorpz
Malice
Mutilator
So Juice
The Straikerz: Jackpot + Jackpot: All On Black
Unresolved Bad Blood

Line-Up (A-Z)
Abaddon
Aversion
Barber
Bloodlust
BMBRJCK vs Unload
Collusion vs Hard Destiny
Cryogenic
DEEZL vs Kruelty
Deluzion
Dual Damage
Element
Gezellige Uptempo
Heavy Resistance vs Storah
Krowdexx
Luminite
Madmize vs Superior core
Magistri vs Required
Rebelion
Regain vs Kenai
Revelation vs Sparkz
Rooler vs Riot Shift
Rosbeek
Roza
Screecher vs Revellers
Spectre vs Nacion
Spitnoise
Tharoza vs Akimbo
The Smiler vs Chapter V vs Hydra
Thyron
Trespassed
Warface

Hosts
MC Democian
MS Focus
MC RG

Het festival biedt niet alleen een geweldige raw en uptempo line-up, maar zet ook een spectaculaire autoshow in de schijnwerpers. “Het is geen geheim dat het team achter Gearbox dol is op autosport, en dit zal nog verder geïntegreerd worden in het festival met een unieke show-ervaring die je alleen kunt vinden op het Supercharged Festival.”

Pre-registreer je nu voor Gearbox Supercharged Festival

De ticketverkoop van Gearbox Supercharged Festival vindt plaats op donderdag 28 december, 18:00. Pre-registreer je nu om voor die tijd tickets te kopen tijdens de loyalty sale. Gearbox verkocht de Ziggo Dome binnen 10 uur uit voor hun Pole Position evenement, en met het huidige aantal pre-registraties zou dit zomaar weer kunnen gebeuren. Wacht dus niet te lang en schrijf je nu in voor de pre-registratie.

Headerafbeelding via Facebook-pagina Gearbox

Reageren