Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Gearbox Route 666 is back on the road! Na een succesvolle eerste editie in het Bootshaus en nog een editie in Eindhoven op de planning, hebben de mannen van Gearbox de volgende stop van Route 666 aangekondigd. Rotterdam mag zich vast klaar gaan maken, want dit keer is nachtclub Now & Wow in de Maasstad de host van het evenement. 

LEES OOK: Gearbox presenteert nieuw uptempo hardcore event: Overdrive

Het team van Gearbox Digital verkocht vorige maand nog het Ziggo Dome uit in slechts één dag (!), maar blijft ondertussen ook nauw verbonden met kleinere underground feestjes. Het concept Gearbox Route 666 is daar het perfecte voorbeeld van: een kleinere locatie, een lage ticketprijs en een ongekende sfeer. 

Om iedereen een kans te geven naar een Route 666 evenement te komen, worden de evenementen telkens op een andere locatie gehouden. De eerste editie was in het beroemde Bootshaus in Duitsland en de eerste Nederlandse editie vindt plaats op 21 oktober in Vibes Eindhoven (voormalig Beursgebouw). Als tweede Nederlandse locatie is nu dus Rotterdam aan de beurt – op zaterdag 24 februari 2024 vind je Gearbox Route 666 in Now & Wow. Volgens de organisatie is dit de perfecte locatie. “Known for it’s intimate vibe in a rough industrial setting, it’s the perfect place for the second Dutch edition of Route 666!”

Gearbox Route 666 Rotterdam line-up

BMBERJCK
Deezl
Fraw
Mutilator
Revelation
So Juice
Sparkz
Warface Evolution Set
MC Focus

Voor Gearbox Route 666 in Rotterdam heeft Gearbox een behoorlijke line-up weten binnen te halen, met als een van de grootste verrassingen de Warface Evolution Set. Warface staat er niet per se om bekend dat hij vaak oude nummers draait, dus we zijn enorm benieuwd naar deze unieke set. Daarnaast staan er uiteraard ook grote Gearbox-helden zoals Deezl, Fraw, Mutilator en So Juice op de line-up. 

Tickets kopen voor Gearbox presents Route 666 in Rotterdam

Route 666 strijkt op 24 februari 2024 neer in nachtclub Now & Wow in Rotterdam. Het feest begint om 16:00 en duurt tot middernacht. Tickets kopen? Dat kan vanaf vrijdag 29 september, 12:00 precies via de officiële website. Early bird tickets kosten slechts €28 excl. servicekosten. De vorige editie van Route 666 was in twee weken uitverkocht, dus zet jezelf in de zesde versnelling en wacht niet te lang met het kopen van je tickets.

Gearbox Route 666 Rotterdam line-up

Omslagfoto via Facebook-pagina Gearbox Digital

Reageren