Mark de Rond
Door Mark de Rond

Bij de bekendmaking van het eerste deel van de zaterdag line-up van Intents Festival werd duidelijk dat MYST daar live zal draaien. Kort daarna liet de dj zelf weten dat het om een gloednieuwe live-act gaat.

Via zijn Facebook liet hij weten dat het om een totaal nieuwe live-act gaat. Het is voor het eerst dat MYST met een dergelijke live-act komt, al draaide hij al wel eerder live. Tijdens Intents Festival zal Eugen dus voor het eerst optreden het nieuwe concept van deze live-act. Of de act nog een specifieke naam krijgt is op dit moment niet duidelijk. De nieuwe act zal zaterdag 1 juni te zien zijn op de Indoor mainstage van Intents Festival, waar hij vorig jaar nog samen draaide met RVAGE.

MYST komt met nieuwe live-act tijdens Intents Festival

Dat Eugen de laatste tijd flink aan de weg timmert als MYST mag duidelijk zijn. Zo kwam hij de afgelopen tijd met de tracks ‘Where I Shine‘ en ‘I’m Falling‘ terwijl hij zaterdag zijn nieuwe track ‘The Unlimited Power‘ voor het eerst draaide. Afgelopen jaar stond de Nightbreed-artiest op onder andere Defqon.1, Q-BASE en Loudness.

Omslagfoto via Facebook-pagina REBiRTH Festival

Reageren