Rik Houwers
Door Rik Houwers

Het begon allemaal met het remixen van enkele tracks van elkaar. Er ontstond een klik en ze besloten om samen een live act op te zetten genaamd NCBM. We hebben het hier natuurlijk over Noisecontrollers en Bass Modulators.

Chapter One
Na de remixes werden enkele tracks gemaakt. Zo werden ‘Rocked Up’ en ‘Solar’ een grote hit. Ze besloten samen verder te gaan en te kijken waar het schip zou stranden. Het resulteerde in ‘Het Gevoel Van’ en ‘Holding On’. Na deze tracks werd besloten om een mini album uit te brengen, genaamd Chapter One. Dit mini album werd ontzettend goed ontvangen door de hardstyle community.

Chapter Two
Als je een naam als Chapter One bedenkt, dan geeft dat te denken dat er een tweede mini album aankomt. Dit is volgens Bas Oskam (Noisecontrollers) ook het geval. Hij zegt het volgende in een interview met DJ Mag: “Ja, het zal wel moeten nu, hè? Haha! Wat ik al zei, de klik is er zo erg, dat we de volle vertrouwen hebben dat deze samenwerking nog heel lang gaat duren. Wat ons betreft komt er zeker een nieuw deel aan. Misschien is dat volgend jaar of nog wel eerder.”

Samenwerking
Het draait bij NCBM niet alleen maar om de live act. Een bepaalde sound en stijl in de hardstyle creëren is net zo belangrijk voor Noisecontrollers en Bass Modulators. Ze zijn ondertussen goede vrienden geworden. Het ziet er naar uit dat de toekomst van NCBM er zeer rooskleurig uitziet.

Bron: DJ Mag

Reageren