Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Door enorme belangstelling keert het classics-concept Illuminate terug, nu op een compleet vernieuwde plek. Breda zal op zaterdag 6 april worden opgeschud door het hardstyle-evenement. “Illuminate wordt ook wel hét sfeerfeestje genoemd.”

LEES OOK: Jones: “Euforische hardstyle uit 2012-2016 zou een groter podium moeten krijgen”

Liedhebbers van classics kunnen hun hart ophalen bij Illuminate. Op het evenement hoor je vooral hardstyle muziek uit de jaren 2010 tot 2017, door de organisatie ook wel ‘after-classics’ genoemd. Door de kleine, intieme setting is de sfeer bij het evenement fenomenaal.

De vorige locatie van Illuminate, Strandbar Stek, heeft helaas de poorten moeten sluiten. Gelukkig voor classics fans betekende dat niet het einde van Illuminate, want voor de komende editie heeft de organisatie een nieuwe locatie weten te bemachtigen: STRND in Breda. “De locatie geeft echte strandfeelings, dit terwijl je binnen staat,” laat Illuminate weten. Daarbij is de locatie makkelijk te bereiken en biedt het enorm veel ruimte voor alle dedicated hardstyle liefhebbers.

Ook voor de komende editie heeft Illuminate grote namen uit de gouden periode van de hardstyle weten te boeken. Wie dit zijn, houdt de organisatie nog even geheim. Volg Illuminate op Instagram of Facebook voor meer informatie. 

Wacht niet langer, koop je tickets voor Illuminate

De volgende editie van Illuminate vindt plaats op zaterdag 6 april 2024. Het evenement duurt van 14:00 tot 23:00. Tickets scoor je vanaf vandaag via de officiële website. De laatste editie van Illuminate, die op een varende boot plaatsvond, was binnen enkele dagen uitverkocht. Wacht dus niet te lang en koop direct je tickets!

Reageren