Juno Coolen
Door Juno Coolen

Het is bekend dat Noisecontrollers vaak samenwerkt met andere grote namen. Eerder heeft Noisecontrollers al samengewerkt met artiesten zoals Sander van Doorn, Hardwell en Tiësto. Voor deze remix is Noisecontrollers gevraagd door Steve Aoki om ‘Can’t Go Home’ van Steve Aoki en Felix Jaehn te remixen.

We vroegen Noisecontrollers hoe deze remix tot stand is gekomen, waarop hij reageerde: ‘’Ik ben gevraagd door Steve om een remix van ‘Can’t Go Home’ te doen. Ik vond de vocal van Adam Lambert direct vet voor een hardstyle track en ben aan de slag gegaan. Door hard werken had ik hem in een relatief korte tijd af en Steve vond hem meteen de bom!’’ De preview van de track kun je hieronder beluisteren.

Het is niet de eerste keer dat Steve Aoki samenwerkt met een hardstyle artiest. Al eerder heeft Coone de mogelijkheid gehad om samen een track te maken met Steve Aoki, namelijk ‘Can’t Stop The Swag’. Ook heeft Coone remixes gemaakt van de tracks ‘A Light That Never Comes’ en ‘Melody’ die (deels) geproduceerd zijn door Steve Aoki.

Felix Jaehn is bekend van onder andere de track ‘Ain’t Nobody’ die vorig jaar een enorme hit werd. De vocalen van ‘Ain’t Nobody’ zijn ook bekend van de track van ‘Ain’t Nobody’ van The Pitcher.

Reageren