Hard News
Door Hard News

Morgen staat de Lotto Arena helemaal in het teken van het Belgische Hardstyle label Dirty Workz. Lees hier alles wat je moet weten over 10 Years Dirty Workz voor een onvergetelijk, Belgisch avondje knallen in Antwerpen!

10 YEARS DIRTY WORKZ – TICKETS

De online ticketshop sluit op zaterdag 26 november 2016 om 16:00u. Tickets zullen ook verkrijgbaar zijn aan de ingang van de Lotto Arena. VIP tickets uitverkocht.

10 YEARS DIRTY WORKZ – TIMETABLE

Check hier de timetable!

10-years-dirty-workz-timetable

INGANG & BEVEILIGING

10 Years Dirty Workz vindt plaats op zaterdag 26 november 2016 van 21:00u tot 06:00u. Er zullen verhoogde veiligheidsmaatregelen en controles worden uitgevoerd door de beveiliging.

Voor je eigen veiligheid en voor een soepele binnenkomst, volg je alle instructies nauwlettend op. We vragen je om zo min mogelijk onnodige spullen en tassen mee te nemen, maar kleed je wel warm aan als het buiten koud is.

PARKEREN

Voor uitgebreide informatie over parkeren, klik hier.

PARK & RIDE PARKEREN

Hier vind je alle informatie over Park & Ride parkeren.

GRATIS OPENBAAR VERVOER “DE LIJN” ANTWERPEN

Met jouw toegangsbewijs mag je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer van “De Lijn” in Antwerpen. ’s Nachts zijn er verbindingen van het Sportpaleis naar de Park & Ride-parkeerplaatsen en naar het centrum van Antwerpen. De eerste tram (tram 3) in de ochtend, richting Merksem/Antwerpen, is beschikbaar vanaf 05:30u.

Plan je reis door dit overzicht te bekijken of via www.delijn.be .

TREIN/NMBS

Neem de trein naar Antwerpen Centraal Station. Vanaf daar, neem tram 3 naar Merksem en verlaat het station via uitgang “Sport”. Voor meer informatie: www.nmbs.be.

In Antwerpen is reizen met openbaar vervoer van “De Lijn” gratis voor alle “10 Years Dirty Workz” bezoekers met een geldig toegangsbewijs.

PRIVE BUSSEN PARKEREN

Voor alle bussen: graag gebruik maken van parkeerplaats “Ten Eekhove”. Loopafstand tot de Lotto Arena: 150 meter. Voor gedetailleerde informatie over parkeren, check de briefing die naar alle geregistreerde bussen is gestuurd. Niet aangekondigde bussen moeten bij aankomst een toeslag betalen bovenop de reguliere parkeerkosten.

AANWIJZINGEN & REGELS

De volgende aanwijzingen worden door de Lotto Arena en de lokale bevoegdheden gegeven: het is verboden om bezoekers af te zetten/op te halen tegenover of vlakbij de ingang van de Lotto Arena. Alle bussen moeten de bezoekers afzetten bij parkeerplaats “Ten Eekhove” en kunnen daar tijdens het evenement wachten. Ook bussen die direct na het afzetten van de bezoekers weer vertrekken dienen gebruik te maken van parkeerplaats “Ten Eekhove”. Na afloop van het evenement, moeten de bezoekers terug naar parkeerplaats “Ten Eekhove”, waar de bussen staan. Let er op dat het ten strengste verboden is om bezoekers op te halen bij de tegenover de ingang of vlakbij de Lotto Arena!

KLUISJES

In de Lotto Arena zijn kluisjes verkrijgbaar. We raden je aan om een kluisje met je vrienden te delen om zo kosten en ruimte te besparen. Een kluisje huren kost 6 euro. Bij elk kluisje wordt een borg van 5 euro gevraagd, die je na afgifte van je sleutel weer terug krijgt. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade of diefstal, in welke vorm dan ook.

MUNTEN/PIN BETALINGEN

Bij de muntenkassa’s kan contant of met PIN worden betaald. Naast contant betalen, kun je munten kopen met de volgende kaarten: Bancontact/Mister Cash – Maestro – Mastercard – Visa. Het is niet mogelijk om extra contant geld op te nemen. Bij de merchandise stand kun je tevens pinnen.

FOOD STANDS

Let er op dat je bij de food stands in de Lotto Arena NIET MET MUNTEN kunt betalen. De eetgelegenheden in de Lotto Arena worden niet door Bass Events gerund, maar door een partner. Zorg dat je voldoende cash bij je hebt, wanneer je ’s nachts trek krijgt.

ZERO TOLERANCE/MINIMUM LEEFTIJD

Er geldt een absoluut Zero Tolerance beleid voor drugs. Bezoekers worden bij de ingang gecontroleerd. De minimale leeftijd is 16 jaar. Zorg dat je jouw ID meebrengt, want leeftijd wordt aan de ingang gecontroleerd. Geen geldige ID = geen toegang en geen terugbetaling!

CAMERA’S

We zijn erg blij dat we een professioneel mediateam hebben. Zij zullen de gehele show met videobeelden en foto’s vastleggen. Daarom raden we je aan om het evenement te ervaren met je eigen ogen en niet door je smartphone.

OFFICIEEL MEDIATEAM

De officiële aftermovie voor “10 Years Dirty Workz” zal binnen een aantal weken na het evenement beschikbaar zijn. De officiële foto’s van “10 Years Dirty Workz” zullen binnen enkele dagen beschikbaar zijn op onze Facebook-pagina en onze website. Let op: als je gefotografeerd bent, is dit nog geen garantie dat je foto online komt te staan.

NEEM HET VOLGENDE NIET MEE NAAR

De volgende voorwerpen zijn niet toegestaan: flesjes parfum, deodorant spuitbussen, selfie sticks, eigen eten, eigen drinken, wapens (in welke vorm dan ook), drugs, voetbalvlaggen, elke uiting van racisme of haat.

MERCHANDISE

Tijdens 10 Years Dirty Workz zal er merchandise verkrijgbaar zijn. Naast officiële “10 Years Dirty Workz” merchandise, zullen er ook andere merchandise/gadgets (sweaters, jackets, caps) van Bass Events en Dirty Workz worden verkocht.

MAAK ER EEN ONVERGETELIJKE NACHT VAN!

10 Years Dirty Workz
Zaterdag 26 November 2016
Lotto Arena
Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen (BE)
www.bassevents.be

Reageren