Rik Houwers
Door Rik Houwers

Erwin van Kan, beter bekend als High Voltage of Nosferatu, gaf afgelopen donderdag meer informatie over zijn te verschijnen album ‘Signs Of The Apocalypse’. In de radioshow van Nightbreed Records gaf Erwin aan dat zijn album op 7 december van dit jaar zal verschijnen.

De eerste preview van ‘Signs Of The Apocalypse’ kwam vier maanden geleden al online en het betrof hier de track ‘Enemies’. Verder is er duidelijk dat High Voltage met veel verschillende artiesten heeft samengewerkt voor het album. Zo staat er een collab op met D-Sturb genaamd ‘Nasty Bitch’, ook is er samengewerkt met Endymion en dat leverde ‘Serpent’ op, hebben Degos & Re-Done een remix gemaakt van ‘Death is Coming’ en hebben ook de Bass Chaserz ook een collab gemaakt met High Voltage voor ‘Signs Of The Apocalypse’.

In mei was High Voltage live op zijn Facebook waar hij bezig was aan zijn nieuwe album en stond hij op Q-BASE met zijn eigen album showcase. Hoe alle tracks gaan heten is nog niet duidelijk, maar houdt aankomende weken de social media kanalen van High Voltage in de gaten om meer nieuwe previews van het album te horen.

Foto door: Danny Rossen Fotografie

Reageren