Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Het bezoekersaantal van Paaspop groeit bijna elk jaar en zo ook de hardstyle line-up van het driedaagse festival. Tijdens het paasweekend reizen tienduizenden bezoekers af naar Schijndel om van veel verschillende muziekstijlen te genieten, maar dus ook steeds meer van het hardere werk.

Paaspop is met zo’n 81.000 bezoekers één van de grootste festivals van Nederland. Dit jaar zijn er maar liefst achttien (!) stages met de meest uiteenlopende muziekgenres. Eén van die area’s is ‘The Warehouse’ en daar wordt house, EDM en dus hardstyle gedraaid. De organisatie van Paaspop geeft steeds meer aandacht aan de hardere stijlen en boekte voor deze editie weer een aantal grote hardstyle-artiesten. Met namen als D-Sturb, Brennan Heart en Atmozfears zijn de hardere stijlen in ‘The Warehouse’ goed vertegenwoordigd op alle drie de dagen. Check de volledige hardstyle line-up van Paaspop hieronder.

Voor de hardere stijlen liefhebbers is dat dus de place to be, maar op vrijdag en zondag kunnen zij ook naar andere stages. Vrijdag staat bijvoorbeeld Scooter namelijk op de mainstage en zondag is het op de Phoenix stage (Paaspop’s tweede mainstage) tijd voor: 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo.

Drie dagen hardstyle op Paaspop

Met achttien stages is er enorm veel keuze in muziekstijlen tijdens Paaspop 2019. Voor de volledige line-up, informatie en tickets, ga naar de officiële website van Paaspop.

Harder styles-artiesten Paaspop 2019
Vrijdag

Scooter
D-Sturb
Mash-up Jack
D-Block & S-te-Fan

Zaterdag

Brennan Heart
Phuture Noize
LNY TNZ

Zondag

25 Years Charly Lownoise & Mental Theo
Ran-D
Atmozfears
Dr Phunk

Reageren