Michael Diks
Door Michael Diks

Na het succesvolle debuut van hardstyle op Paaspop vorig jaar is er op de komende editie ook weer genoeg te genieten op 150BPM. Dat Paaspop niet vies is van de hardere stijlen bleek ook met de eerste editie van Ace of Spades, die meteen uitverkocht ging. Natuurlijk keert Paaspop in 2017 weer terug op Manege de Molenheide, en ook de hardstyle keert terug!

Paaspop geldt sinds jaar en dag als het eerste echte weekendfestival van het jaar en wordt ook wel de opener van het festivalseizoen genoemd. Bij Paaspop denk je wellicht niet meteen aan hardstyle, maar na de recente samenwerking met WiSH die resulteerde in het uitverkochte Ace of Spades kun je niet meer om ze heen. Daarnaast werd de Crazy Town area vorig jaar op alle dagen afgesloten door een hardstyle act. Dit bewees zich als een gouden greep; De area stond afgeladen vol. Dat smaakt naar meer!

Paaspop 2017
Hardstyle en Paaspop bleken in het vorige jaar dus al een succesvolle combinatie. Daarom doet de organisatie het dit jaar stilletjes over. De artiesten Ran-D, Coone, D-Block & S-Te-Fan, Audiotricz en Galactixx zijn bevestigd en zullen verspreid worden over het hele weekend. Een goed excuus om je tent wat eerder dan je gewend bent van zolder te halen!

Genoeg te beleven
Naast de hardstyle is er ook nog genoeg te beleven. Zo kun je de nieuwe show van Hans Teeuwen checken, even gas terug nemen bij UB40 of in een van de vele gekke area’s op het immense terrein jezelf helemaal laten gaan. Laat bijvoorbeeld je kapsel in de vintage barber salon van Schorem bijwerken of ga los op internationale grootheden uit de dance in de Stardust by We Are Electric area. Hoe dan ook; Ga vooral op avontuur en ontdek de geheimen van Paaspop, want er is genoeg te zien en beleven.

Kijk voor tickets en meer informatie op http://www.paaspop.nl/

Reageren