Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dr. Peacock en BKJN Events hebben de langverwachte line-up onthult voor de grootste Peacock in Concert-editie in de Silverdome ooit. Naast de grootste namen is er nu ook voor het eerst een extra 2e area toegevoegd: speciaal voor de early frenchcore-liefhebbers.

LEES OOK: Dit zijn de winnaars van de Hardstyle Awards 2022

Het assemble van Peacock in Concert verlegt jaarlijks vele muzikale grenzen, met als resultaat uitverkochte (en vooral memorabele) avonden in 013 Tilburg en AFAS Live. Nu strijkt het orkest neer in het Silverdome, waar Peacock volledig uitpakt met een gigantische line-up.

Zo presenteert Peacock in Concert bijvoorbeeld Mad Masquerade, waarbij het mega aantal live muzikanten na maandenlange voorbereidingen eindelijk deze show kunnen presenteren op de mainstage. Een plek die sowieso bol staat van de grote namen, want wie naar de zojuist onthulde line-up kijkt, ziet alleen maar speciale namen. Zo treden voor het eerst sinds een hele lange tijd Dr. Peacock vs. Sefa weer samen op met een unieke Reunion Set.

Verder staan Dr. Peacock vs. Partyraiser achter de decks, pakt Billx uit voor zijn solo set, schroeven Dimitri K & Major Conspiracy het tempo op en nemen The Sickest Squad vs. Le Bask je mee op een tijdreis van oude naar nieuwe frenchcore. Hierover gesproken: Peacock in Concert heeft voor het eerst een tweede area in de Silverdome, die volledig in het teken staat van Early Frenchcore. Of zoals Dr. Peacock en BKJN het zelf mooi zeggen: “Ouwe herrie!”

Peacock in Concert 2023 line-up (Mad Masquerade)

Mainstage
Peacock in Concert presents Mad Masquerade
Dr. Peacock vs. Sefa (Reunion Set)
Dr. Peacock vs. Partyraiser
BillX
Dimitri K & Major Conspiracy
The Sickest Squad vs. Le Bask (Old vs. New Frenchcore set)
Remzcore feat. M’Dezoen LIVE
JKLL, Creeds & Helen Ka
D-Frek LIVE
Mr. Ivex LIVE
Doris
Super Trash Bros. LIVE
Euphoric Frenchcore Records LIVE (Deathroar, Captain Core & Melolife)
Mc Robs

NIEUW: Ouwe Herrie
Xqruciator | The Resonant Squad | The Speed Freak | Hellcreator | Necronym | Rave Generators | Consumer | Mc RG

“A celebration marked by the craziness of freedom awaits…”

De vierde en grootste editie van Peacock in Concert vindt plaats op 4 maart 2023 in de Silverdome in Zoetermeer. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Peacock in Concert / SPARK

 

Reageren