Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Al even stond het op de planning: het vierde album van Phuture Noize. De jonge producer heeft al redelijk ervaring met het maken van albums. Na Music Rules The Noize, Phuture Propaganda en Pursuit Of Thunder heeft Phuture Noize nu een nieuwe bekroning op zijn werk. Net na de eerste verjaardag van Pursuit Of Thunder brengt Phuture Noize zijn fans Black | Mirror Society en gisteren maakte de DJ/producer de tracklist van dit album bekend.

LEES OOK: “Phuture Noize maakt Qapital 2018 anthem”

In zijn laatste aantal optredens liet Phuture Noize het publiek kennismaken met enkele van de nieuwe albumtracks. Zo was op Dance4liberation o.a. de track ‘United States Of Amnesia’ te horen. Ook kon je in de Qlimax-set van Phuture Noize al luisteren naar ‘Black Mirror Society‘ en ‘Drift Away’. Buiten de tracks die in die set te horen zijn, zal het album nog 10 andere nummers bevatten.

Phuture Noize presenteert tracklist Black | Mirror Society

Met de onderstaande 12 tracks presenteert Phuture Noize zijn vierde album. Op zijn Facebook-pagina zei hij het volgende: “It kept me busy for 7 months, I can’t fucking wait!” De release van het album wordt gevierd met een – al uitverkochte – releaseparty op 8 juni.

Omslagfoto via Julian Spanhof

Reageren