Juno Coolen
Door Juno Coolen

Onlangs verscheen het bericht op de officiële kanalen van Dirty Workz dat Primefire toegevoegd is aan de DWXAnarchy familie. Voorheen bracht Primefire de tracks nog uit op het Gearbox label. Daarnaast is de eerste single van Primefire op het nieuwe label genaamd ‘Fired’ online gezet en is nu hier te beluisteren.

”Freshly signed Primefire is ready for total devastation. Signed to the Anarchy label, Primefire will bring his very best, starting with “Fired” – his first single on the label.”

Eerder kondigde Primefire al aan dat Cyber zich enkel bezig zal houden met de producties van Primefire en niet meer mee het podium op zal gaan. Dit in verband met zijn eigen succesvolle solo-carrière. Dit besluit is gemaakt om de act Primefire kracht bij te zetten. Met dit nieuws lijkt de eerste stap te zijn gezet.

Primefire is geen onbekende in de scene. Mede door de track ‘The Owlman’, die op de Decibel outdoor 2014 CD stond, werd de lat direct hoog gelegd. Vervolgens verschenen tracks als ‘Get’ya’ & ‘Ignition’. De afgelopen tijd bleef het vrij stil rondom de act, tot nu. Naar alle waarschijnlijkheid gaan we nog veel horen van Primefire.

Reageren