Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het komt eraan, dames en heren. Na hun terugkeer op Qlimax vorig jaar gingen er verschillende geluiden op of er nu muziek van Project One aan zou komen. Dit werd in de tijd daarna min of meer bevestigd, maar dat er nu een definitief antwoord is gekomen mag wel duidelijk zijn.

Vanavond is er namelijk mysterieuze aankondiging online gezet door zowel Headhunterz als Wildstylez. We mogen ons dus gaan opmaken voor een aantal nieuwe tracks van het duo. Nu Headhunterz definitief terug is gekeerd naar de hardstyle en ook Wildstylez nog steeds volle toeren draait in de studio, pakken de heren ook hun gezamenlijke act Project One ‘gewoon’ weer op. Na de terugkeer op Qlimax 2016 en enkele optredens in het buitenland lijkt het een kwestie van tijd tot we meer van de twee gaan horen.

Headhunterz & Wildstylez teasen hun nieuwe Project One EP

Wat duidelijk is, is dat ook Q-dance hierbij betrokken is, aan het oranje logo linksboven te zien. Bovendien roept de titel die in het artwork staat ‘Project One EP 1’ nogal wat vragen op. Zou dit slechts het begin zijn van een nieuwe reeks?

Omslagfoto via Facebook-pagina Headhunterz

Reageren