Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Ongelofelijk maar waar. Slechts dagen voordat Project One, ook bekend als Headhunterz & Wildstylez, hun re-entree zullen maken op Qlimax 2016, is aangekondigd dat ze vanavond te gast zullen zijn Bij Igmar, de radioshow van Igmar Felicia op SLAM!(FM).

Hardstyle artiesten worden wel vaker uitgenodigd in de studio voor een interview en een setje van 15 minuten. Dit zou betekenen dat er naast een exclusief interview met de heren, ook nog eens LIVE meegeluisterd (en gekeken via slam.nl) kan worden! Dat betekent dus dat het niet uitmaakt waar op de wereld je bent, je kunt er gewoon (een soort van) bijzijn.

De radiozender maakte het bekend via hun Twitter kanaal. Dit is natuurlijk als muziek in de oren voor vele hardstyle fans. De show ‘Bij Igmar’ vindt plaats tussen 19:00 en 22:00, dus zorg dat je klaarzit om te kijken of te luisteren via¬†http://slam.nl/live/. We vroegen SLAM! hoe laat de heren er zouden zijn, omdat tussen 19:00 en 22:00 nogal ruim is. Zij verzekerden ons dat Project One tussen 21:00 en 22:00 zal arriveren.

Reacties

  • Anonymous 16 november 2016 - 17:54

    Kan niet wachten! Nu al zin in :D #QLIMAX #SLAM

    Quote

Reageren