Bas van Herk
Door Bas van Herk

Dat Sub Zero Project van experimenteren houdt, is al langer duidelijk voor de meeste hardstyle fans. Met onder andere hun psy-trance kicks produceren de artiesten harde tracks die het publiek compleet los laten gaan. Gisteren verscheen er opvallend nieuws van het duo: Sub Zero Project onthulde namelijk een splinternieuw project: THE XPRMNT.

In de trailer zien we Sub Zero Project in de donkere bossen en in een grimmig ziekenhuis. Er komen onder andere patiënten uit een ziekenhuis en aardig wat bloed voorbij in deze video. De laatste scene sluit af met een harde kick waarbij het beeld verschijnt waar de artiesten met gekke geschminkte gezichten beide angstaanjagend kijken. Dit leidt allemaal tot de onthulling van deze nieuwe act: THE XPRMNT zal namelijk debuteren in het verre Australië, tijdens Knockout Circuz.

Sub Zero Project zet de volgende stap in hun carrière

Sub Zero Project kwam eerder deze maand al met een nieuwe track, ‘Playing With Fire‘. Ook mochten de artiesten optreden tijdens Qlimax 2017 en stonden ze op zo’n beetje alle grote podia. Dit duo verovert in een razend tempo de hardstyle scene.

Omslagfoto via Facebook-pagina van Sub Zero Project

Reageren