Bas van Herk
Door Bas van Herk

Australië is een van de landen waar hardstyle ook immens populair is. Evenementen zoals Supremacy en Defqon.1 zijn groots in ons eigen kikkerlandje en ook te vinden aan de andere kant van de wereld. Verschillende artiesten komen van origine uit Australië. Code Black is er hier een van en draagt zijn steentje bij aan de groei. De DJ maakte gisteren via Facebook bekend dat hij met zijn eerste EP ‘Chapter I‘ komt.

‘De nieuwe EP bestaat uit een hoop collabs’

Op de EP staan vier nieuwe tracks, waaronder ‘With The Wolves‘, ‘Beat Cannon‘, ‘Heart Like Mine‘ en ‘Worlds Collide‘. Wat ons op viel aan ‘Chapter I’ is dat alle tracks collabs zijn. De eerste track is een collab met Wasted Penguinz, daarna komt ‘Beat Cannon‘ met Crisis Era, de opvolgende track is geproduceerd met zowel Da Tweekaz als Adrenalize en ‘Worlds Collide‘ is gemaakt met Sub Sonik.

De EP is uitgebracht op het WE R Music label. ‘Chapter I’ is nu overal te kopen en te downloaden. Voor een betaling van €5,- heb jij de tracks van Code Black binnen no-time op je apparaat staan.

ep 'chapter I'

Reageren