Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Sinds 2011 is het legendarische duo 2-Sidez meer naar de achtergrond getreden. Pulse wilde zich namelijk meer focussen op zijn werk en solo-carrière. Met X-Qlusive B-Front kwamen de heren echter weer terug voor een optreden op B-Front zijn eigen feest en vanuit daar is het balletje ietwat gaan rollen. Gisteren kwam er opmerkelijk nieuws via de Instagram van Pulse: hij gaat door als Dawnfire.

Niet alleen gaat Jaimy Ernste door onder een andere naam, hij heeft op zijn Instagram ook al een korte preview gedeeld van zijn nieuwe track ‘Salvation’. Ook staat zijn volgende project al klaar volgens zijn Instagram: hij spreekt over een collab met Adaro & B-Front. In zijn bericht maakt hij duidelijk dat hardstyle en het maken ervan ontzettend veel betekent en grote invloed heeft op zijn leven. Daarnaast bedankt hij iedereen voor hun steun en betrokkenheid bij Pulse.

Een nieuw begin met een nieuwe naam voor Pulse

Nu Pulse terug is in een nieuw jasje, gaat hij als Dawnfire hard aan de weg timmeren. Het is te hopen dat zijn pauze ervoor zorgt dat hij met hernieuwde energie de studio in kan duiken om tracks even succesvol als bijvoorbeeld ‘Nomansland’ te maken.

?NEWS?ANNOUNCEMENT?THE WAIT IS OVER? #hardstyle #newname #dj #artist #music #dawnfire

Een bericht gedeeld door Dawnfire? (@dawnfireofficial) op

 

Omslagfoto via Facebook-pagina 2-Sidez

Reageren