Hard News
Door Hard News

Vorig jaar werd de Oostenrijkse hard dance scene verrast toen Q-dance aankondigde dat ze een hosting zou doen op het event Electric Love Festival. Het was niet voor het eerst dat Q-dance zoiets deed. Ze staat namelijk al jaren met een eigen podium op events als Mysteryland en Tomorrowland.

Maar het bleef niet bij Electric Love Festival. Q ging vorig jaar ook nog eens naar Kroatië voor haar hosting op de eerste editie van Hard Island. Het bevalt de organisatie schijnbaar zo goed dat ze voor 2016 er nog een schepje bovenop gaat doen.

Twee extra hostings in 2016
Afgelopen week kwam namelijk het nieuws dat er twee nieuwe hostings zullen zijn volgend jaar. Zo zal Q-dance haar eigen podium hebben op WORLD CLUB DOME in Frankfurt op 3, 4 en 5 juni. De foto van het event laat het iconische podium zien van Q-dance @ Mysteryland 2013. Omdat dit bij Electric Love Festival ook zo was, mogen we aannemen dat dit het podium zal zijn die Q-dance zal gebruiken.

Naast de hosting op WORLD CLUB DOME in Frankfurt zal Q-dance ook aanwezig zijn met haar eigen podium op het beroemde Airbeat One, dat van 14 t/m 16 juli zal plaatsvinden. Op deze foto zien we dezelfde stage als Electric Love Festival.

Q-dance heeft dus komend jaar twee extra events in Duitsland. Lucky them! What’s next, Frankrijk?

Reageren