Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na eerdere evenementen in Taiwan en Zuid-Korea, heeft Q-dance vandaag bekend gemaakt dat het voet zet in een nieuw land in Azië. De hardere stijlen-organisatie mag zich namelijk klaar gaan maken voor haar debuut in China, waar het een Q-dance Take Over zal doen op Asgard Music Festival.

LEES OOK: Q-dance host mainstage van het Spaanse Medusa Festival

Hardstyle verspreidt zich vandaag de dag steeds meer over de hele wereld en ook organisaties kijken verder dan alleen Nederland. Nu is het dus de beurt aan China, waar Q-dance volgende maand de hardere stijlen zal vertegenwoordigen in de buitenlucht van de stad Changsha op 8 september 2018. Zoals gezegd was Q eerder dit jaar al te vinden in Zuid-Korea, waar het ook een take over deed. Mocht je een beeld willen krijgen van hoe het er aan de andere kant van de wereld eraan toegaat, bekijk dan de video hieronder.

Q-dance x Asgard Music Festival in China

China wordt hiermee toegevoegd aan het indrukwekkende rijtje met landen waar Q is geweest, zoals Amerika, Australië en Chili. De line-up van deze Take Over in Changsha zal binnenkort bekend worden gemaakt. Voor meer info, ga je naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via website Q-dance

Reageren