Thomas Sterks
Door Thomas Sterks

500 vrijwilligers. 8 locaties in Nederland. Eén missie. Op 28 mei zetten Q-dance en 10,000 HOURS zich in voor de grootste vrijwilligersdag ooit: THE PROJEQT. Samen maken zij ons een dag lang sterk en doneren ze zoveel mogelijk uren aan de meest kwetsbare jongeren in onze samenleving. Om deze missie te volbrengen rekenen ze op jou. Ben jij toegewijd genoeg om het verschil te maken?

Kwetsbare jongeren willen hetzelfde als alle andere jongeren. Deze kwetsbare jongeren wonen wegens verschillende omstandigheden in gezinsvervangende huizen of woongroepen. Door de bezuinigingen in de zorg is er minder aandacht voor deze groep en weinig tijd voor activiteiten. Dat MOET anders. 10.000 HOURS roept alle Q-dancers op de handen ineen te slaan om samen deze jongeren de aandacht en inzet te geven die zij verdienen.

Maar niet alleen jijzelf gaat helpen, Q-dance heeft namelijk ook de hulp ingeschakeld van een aantal artiesten. Zo zullen Adaro, B-Front, Bass Modulators, Deetox, Titan, The Viper, Villain en Warface ook te hulp schieten en hun handen uit de mouwen steken.

Een echte Q-dancer is niet alleen in staat om een feestje te bouwen, maar ook fanatiek genoeg om speeltuinen op te knappen, bomen te snoeien en 500 pannenkoeken te bakken. Ben jij sterk genoeg om deze klus te klaren? Laat de organisatie dan nu jouw Q-dance hart zien en JOIN THE PROJEQT.

Reageren