Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Q-dance en Art of Dance, twee van ‘s werelds grootste organisatoren van hard dance evenementen, bundelen de krachten voor een nieuw alles-in-1 vakantie-en festival concept: VAQATION.

Van 24 tot en met 28 augustus wordt Zrce Beach op Pag island, ook wel bekend als het ‘Ibiza van Kroatië’, omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van de hardere stijlen. Hier gaan de twee toonaangevende bedrijven het nieuwste vakantie festival organiseren. Tijdens deze 5 dagen krijgen de bezoekers toegang tot clubevenementen, exclusieve bootfeesten en allerlei unieke randactiviteiten.

Sander Bijlstra (general manager Q-dance): Al jarenlang organiseren wij met Art of Dance het grootste hardcore festival ter wereld: Dominator Festival. Nu is het tijd voor de volgende stap in onze samenwerking, namelijk met het lanceren van een uniek concept waarbij we de bezoeker de ultieme 5-daagse feestvakantie bezorgen. Het is al een tijd onze ambitie geweest om ons aanbod uit te breiden met een vakantiepropositie, waarin we de passie voor hardstyle en hardcore kunnen combineren met een zon- en strandvakantie. Met VAQATION is dat nu gelukt, en nog wel op een van de meest aansprekende locaties van Europa.”

“The ultimate all-in 1 party destination”

In tegenstelling tot andere evenementen binnen de portfolio’s van Q-dance en Art of Dance, is toegang tot VAQATION voor nu alleen verkrijgbaar in combinatie met verblijf in één van de geselecteerde appartementen, hotels en villa’s. De goedkoopste pakketten zijn verkrijgbaar vanaf €349 en bevatten een 5-daags verblijf en toegang tot alle aangesloten clubs. Meer informatie over VAQATION is te vinden op www.vaqation.com.

Reacties

  • Clownbassie 27 december 2019 - 23:48

    Boterhammen met kaas onderwater opeten

    Quote
  • Unknown 27 december 2019 - 17:57

    Art of dance is van qdance dus het is al 1 bedrijf

    Quote

Reageren