Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het is weer tijd om te stemmen op de beste tracks die een plekje verdienen in de Q-dance Hardstyle Top 100 2020. Zojuist is de verkiezing van de jaarlijkse hitlijst van start gegaan: welke 10 platen ga jij op het stemformulier zetten?

LEES OOK: Dit is de Hardstyle Top 100 van vorig jaar (2019)

2020 is een bijzonder jaar. Met jammergenoeg weinig evenementen, maar wél eentje met ontzettend veel goede hardstyle tracks. De lijst met opties voor de Hardstyle Top 100 is dit jaar dan ook gigantisch: in totaal zij er meer dan duizend tracks uitgebracht door alle artiesten, waaruit jij je persoonlijke top 10 uit mag kiezen.

Je hebt eventjes de tijd, maar wacht niet te lang want de stembussen zullen op 24 december om 23:59 sluiten. Nadat deze allemaal zijn geteld, zal de Q-dance Hardstyle Top 100 2020 gepresenteerd worden op oudejaarsdag (31 december). We gaan dus knallend het nieuwe jaar in, met de meest populaire tracks van de afgelopen tijd. Om je geheugen even op te frissen, hebben we hier de voormalige nummero uno’s voor je op een rijtje gezet.

In een eerder interview gaf organisatie Q-dance aan dat het ieder jaar belangrijk is om een verkiezing als de Hardstyle Top 100 te houden. “Als founding fathers van de hardstyle vinden we het onze verantwoordelijkheid om het jaar in stijl af te sluiten en nog even terug te blikken op de muzikale hoogtepunten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om artiesten die het afgelopen jaar een significante bijdrage hebben geleverd aan hardstyle even extra in het zonnetje te zetten.”

Winnaars Q-dance Hardstyle Top 100 van de afgelopen jaren:

2019: D-Block & S-te-Fan & Sub Zero Project – ‘Darkest Hour (The Clock)’
2018: Ran-D – ‘Hurricane’
2017: Headhunterz –  ‘Destiny’
2016: ANDY SVGE – ‘Gravity’
2015: Noisecontrollers & Bass Modulators – ‘Solar’
2014: E-Force – ‘Seven’
2013: Brennan Heart & Jonathan Mendelsohn – Imaginary’

Wie wordt de nummer 1 in de Q-dance Hardstyle Top 100 2020?

Je kunt vanaf nu je stem uitbrengen via Q-dance.com/Top100. Wie eindigt er dit jaar bovenaan en ontvangt de felbegeerde Q-dance Golden Record?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Q-dance (@q_dance)


Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance

Reageren