Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft Q-dance de line-up aangekondigd voor QONNECT New Year’s Eve om nieuwe jaar met een knaller te beginnen. Ondanks dat er geen echte evenementen zijn, zorgen deze twaalf acts voor de eerste setjes van het jaar.

LEES OOK: Roughstate pakt uit met bijzondere Kerstmis-special: ‘All You Need Is Rough’

Het is aftellen geblazen en het jaar is bijna voorbij. Q-dance en Oud & Nieuw gaan hand in hand met elkaar en dus komt het in deze tijden met een online alternatief. Na de beruchte Hardstyle Top 100 wordt er afgeteld naar het nieuwe jaar en daarna kan het feest beginnen met de New Year’s Eve Rave: in een setting waarbij de kijker een grote rol zal spelen.

De Q-dance Zoom Room heeft namelijk een flinke upgrade gekregen en zal onderdeel worden van de stage. “Verzamel je vrienden, trek je meest gekke feestoutfit aan en pak de vlaggen en inflatables die je hebt voor de grootste bijeenkomst die de Q-dance Zoom Room ooit heeft gezien.” De line-up van deze rave is zojuist bekendgemaakt, check alle namer hieronder.

Q-dance presents QONNECT New Year’s Eve 2021 line-up

18:00 – 00:00 Hardstyle Top 100
Ft. E-Life & Villain

00:00 – 05:00 New Year’s Eve Rave
Atmozfears
B-Front
DJ The Prophet
Dr. Peacock
Imperatorz & Cryex
Miss K8
Phuture Noize
Primeshock
Sound Rush
Sound Rush 2//\\1 Atmozfears
Wildstylez

“Dear Q-dance Family, as the end of the year is coming closer, we are counting down the days to celebrate New Year’s Eve with you”

Q-dance presents QONNECT New Year’s Eve vindt plaats op vrijdag 31 december 2021 vanaf 18:00. Het complete programma is gratis voor iedereen te zien via Q-dance Network.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Q-dance (@q_dance)


Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance

Reageren