Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Om het jaar alsnog vrolijk af te sluiten komt Roughstate met een bijzondere All You Need Is Rough livestream. Vanavond worden fans getrakteerd op een extra kerstcadeautje, met sets van alle Roughstate en Rough Recruits artiesten en extra interviews vanuit B-Front’s Coffee Club.

LEES OOK: Gunz For Hire verrast met ludieke boodschap aan politiek: ‘Ongedierte van de Nacht’

Roughstate wil de lockdown toch nog iets dragelijker maken en heeft daarom een 5-uur durende Kerstmis-special in elkaar gezet. Als kers(t) op de taart zullen Ran-D, Adaro, B-Front, Frequencerz, Rejecta en de vele talenten de harten sneller laten kloppen met speciale livesets en nog veel meer.

“We wilden iets voor de fans doen, zodat zij toch nog iets leuks hebben om de kerst mee in te luiden tijdens deze lockdown”, zegt Ran-D over het winterachtige wonderland dat hij en zijn collega’s hebben gebouwd voor deze special. “Met veel back2backs en nog veel meer gekke dingen. Herrie Christmas!”

Roughstate zorgt voor een knallende kerst bij jou thuis: check hier de All You Need Is Rough special!

De Roughstate presents All You Need Is Rough-special wordt vanaf 18:00 uitgezonden vanaf het YouTube-kanaal van het label. Fijne feestdagen!

Omslagfoto via Facebook-pagina Roughstate / MNO Photo

Reageren