Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De nieuwe release van Adaro & Level One is het begin van iets moois. Nu dat hun samenwerking ‘One and the Same’ eindelijk beschikbaar is, blijkt het dat deze twee producers uit verschillende generaties een verleden samen hebben, maar ook toffe plannen voor de toekomst.

LEES OOK: Galactixx stroomt door naar het Roughstate mainlabel

Toen Level One 19 jaar was ging hij al naar de sets van Adaro (zoals hieronder op Mysteryland in 2015)  – het zorgde ervoor dat ging ook hij zelf muziek produceren. Level One liet afgelopen jaar een grote indruk achter op Adaro met zijn knallende remix van zijn track ‘Party Medicine’. “We zijn sindsdien in contact gebleven en hebben een goede click binnen en buiten de studio”, vertelt Adaro lovend. “Ik ben ervan overtuigd dat hij een van de nieuwe grote namen in 2023 gaat worden. Hij is een uitstekende producer en een down to earth guy: dat is een krachtige combinatie.”

Young Level One with Adaro

De hardstyle legende heeft al jaren een oog voor aanstormend talent. Artiesten als Vertile, Cryex, Regain en dus Level One kregen de mogelijkheid om een plaat van Adaro te remixen of zelfs een collab te maken, zoals nu met ‘One and the Same’. Level One: “In een tijd waarin rawstyle vooral om frisse kickdrops draait, probeerden we een combinatie hiervan te maken met een echte song, en we zijn erg blij met wat er uitgekomen is.”

‘One and the Same’ kwam al snel onder de aandacht en werd meteen opgepikt door grote namen in de scene als Rejecta, B-Front en MANDY. Hij werd zelfs op Qlimax gedraaid in de set van Ran-D. “We zijn er erg trots op!”

Adaro & Level One: twee generaties Hardstyle producers die elkaar hebben gevonden in de studio met ‘One and the Same’ als resultaat

Hun collab ‘One and the Same’ samen met singer/songwriter Nino Lucarelli is gisteren gereleased op het Roughstate label. Je kunt binnenkort zelfs nog meer van Adaro en Level One samen verwachten: “We hebben al een nieuwe collab gepland en we gaan een klassieker remixen voor het festivalseizoen. Be aware!”

Omslagfoto via Facebook-pagina Dj Adaro

Reageren