Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nu we langzamerhand richting het einde van het jaar gaan, is het traditiegetrouw weer tijd om de balans op te maken. Er zijn in 2019 natuurlijk weer ontzettend veel nieuwe tracks gereleased in de hardstyle scene en dus kunnen fans hun stem weer uitbrengen op hun favoriete platen van het afgelopen jaar: de stembussen voor de Hardstyle Top 100 zijn nu officieel geopend.

LEES OOK: Dit is de Hardstyle Top 100 van 2018

Fans kunnen vanaf nu stemmen op hun favoriete tracks die dit jaar uitgebracht zijn. Omdat de keuze weer reuze is, kun je je eigen top 10 samenstellen via de Q-dance website. De tien populairste tracks van het jaar zullen in de Hardstyle Top 10 show tijdens EPIQ in de Ziggo Dome bekendgemaakt worden. De winnaar zal zoals altijd de Q-dance Golden Record in ontvangst nemen en de rest van de top 100 zal uiteindelijk via Q-dance Radio onthult worden. Welke track zal dit jaar de opvolger worden van Ran-D’s ‘Hurricane’?

De Hardstyle Top 100 wordt jaarlijks bekendgemaakt op het nieuwjaarsevenement van Q-dance, dit jaar EPIQ New Year’s Eve. In een eerder interview gaf de organisatie aan dat het idee van de top 100 ontstond omdat er nog geen toonaangevende top 10 was, en zeker geen één waaraan een showspektakel was gekoppeld. “Als founding fathers van de hardstyle vinden we het onze verantwoordelijkheid om het jaar in stijl af te sluiten en nog even terug te blikken op de muzikale hoogtepunten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om artiesten die het afgelopen jaar een significante bijdrage hebben geleverd aan hardstyle even extra in het zonnetje te zetten.”

Winnaars Q-dance Hardstyle Top 100:

2018: ‘Hurricane’ – Ran-D
2017: ‘Destiny’ – Headhunterz
2016: ‘Gravity’ – ANDY SVGE
2015: ‘Solar’ – Noisecontrollers & Bass Modulators
2014: ‘Seven’ – E-Force
2013: Imaginary’ – Brennan Heart & Jonathan Mendelsohn

Wie wint de Q-dance Hardstyle Top 100 2019?

De stembussen voor de Hardstyle Top 100 2019 zijn vanaf nu geopend tot en met 11 december. Jouw stem kan het verschil maken, dus wie weet zorg jij er wel voor dat je favoriete track er dit jaar vandoor gaat met de Q-dance Golden Record. Klik hier om te stemmen op jouw favoriete platen van 2019.

Omslagfoto van Facebook-pagina Q-dance

 

Reageren