Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Enkele weken geleden presenteerde Q-dance de vervanger van Freaqshow: WOW WOW. Tijdens oud en nieuw zullen duizenden hardstyle-liefhebbers terugblikken op het afgelopen jaar: 80% van de avond gaat een prachtige throwback worden, terwijl 20% bestaat uit heftige verrassingen voor 2019 die je nooit zal zien aankomen.

LEES OOK: Q-dance presenteert de vervanger van Freaqshow: ‘WOW WOW’

Aangezien het concept van WOW WOW nog niet uitgelicht was, besloot Q-dance om gister een interview te plaatsen met Rogier Werver en Jonas Schmidt: ‘de creatieve vaders van Q-dance’. In dit interview vertellen zij onder andere dat de Q-dance Hardstyle Top 10 weer terug komt in een 2.0 jasje en dat er een ‘Best of X-Qlusive’ set gedraaid zal worden. Daarnaast hadden ze nog andere spannende uitspraken:

“Tijdens WOW WOW gaan we een aantal dingen bekendmaken die niemand nog weet. Een klein tipje van de sluier: wij gaan op WOW WOW onthullen wie de Defqon.1 anthemmakers zijn.

In 2019 gaan wij de ‘home of hardstyle; creëren. Wat dat precies is, dat maken we 31 december bekend. Zo gaan we een aantal nieuwe landen ‘infecteren’ met het hardstyle virus, waarbij we onze oranje vlag op nieuwe rotsen plaatsen. En uiteraard…Defqon.1 3.0. Een monumentale verandering.“

Wow Wow: The New Year’s Extravaganza

De tickets voor The New Year’s Extravaganza: Q-dance presents WOW WOW gaan deze zaterdag om 13:00 in de verkoop, via de officiële website van Q-dance. Welke artiesten er precies op het evenement zullen staan, zal later nog bekend gemaakt worden.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance

Reacties

  • yo 10 oktober 2018 - 22:12

    is er al iets bekend over de prijs?

    Quote
  • Skittle 21 november 2018 - 17:51

    Omdat q-dance nu wow wow presenteert komt er dan wel een top 100 lijst? Of houden ze het bij de top 10? Ik genoot altijd wel van de top 100, en het zou zonde zijn als dat weggaat..

    Quote

Reageren