Hard News
Door Hard News

Op 4 november keren we terug naar onze roots samen met het label waar het allemaal begon voor hardstyle: Scantraxx. Ga mee op een reis door 15 jaar hardstyle gevuld met de meest epische hoofdstukken uit de Scantraxx geschiedenis. Van de eerste klassiekers tot aan de evolutie van de RAW sound, alles komt langs tijdens deze memorabele nacht. Are you ready to relive the legacy? Let’s continue to create memories!

Chapter 1: The Beginning
Scantraxx stond aan de wieg van hardstyle. Daarom trappen we de avond af met drie dj’s die er vanaf het begin af aan bij waren. Scope DJ, A-lusion en Pavo nemen je mee naar de periode waarin het allemaal is begonnen. Van DJ Duro’s ‘Just Begun’ tot aan Scope DJ’s ‘Lockdown’, alle early Scantraxx classics komen zeker voorbij tijdens The Beginning.

Chapter 2: The Essence
Welkom bij de essentie van Scantraxx, waar alle sounds die het label hebben gemaakt tot wat het nu is langskomen. Dit hoofdstuk wordt afgetrapt door niemand minder dan hardstyle godfather DJ The Prophet. Van de dikste Scantraxx hits tot aan toekomstige klassiekers, alles komt langs tijdens The Essence. Zo voorzien onder andere Bass Modulators en Wildstylez je van de beste melodieën, terwijl Zatox je LIVE de kracht van Italian Hardstyle laat ervaren. Om het af te maken geven Devin Wild, Adrenalize en KELTEK je een kijkje in de toekomst van Scantraxx met hun vernieuwende sound.

Chapter 3: Scantraxx Evolutionz
Ontdek de evolutie van hardstyle samen met D-Block & S-te-Fan. Dit energieke duo is je gids tijdens het derde hoofdstuk van de avond, waarin zowel het verleden als de toekomst aan bod komen.

Chapter 4: A2 Records Journey
RAW zwaargewichten Ran-D & Adaro bundelen hun krachten om nog een keer terug te keren naar hun A2 Records tijd. Tijdens hun journey verkennen zij niet alleen hun carrière, maar ook de ontwikkeling van RAW. Liefhebbers van het hardere werk mogen Chapter 4 zeker niet missen!

Chapter 5: Scantraxx XXL
Het concluderende hoofdstuk sluit de avond op passende wijze af met de man waarmee het allemaal is begonnen: DJ The Prophet. Hij neemt je samen met zijn beruchte alter ego The Masochist mee naar de hardste uithoeken van zijn carrière. Klaar voor het betere sloopwerk?

Kaarten voor Q-dance presents: Scantraxx 15 Years zijn vanaf 5 augustus om 13:00 beschikbaar op Q-dance.com

Full Line-up: aresa 1

Chapter 1: The Beginning
Scope DJ
A-lusion
Pavo

Chapter 2: The Essence
DJ The Prophet
Wildstylez
Devin Wild
Adrenalize
KELTEK
Bass Modulators
Audiotricz
Zatox [LIVE]

Chapter 3: Scantraxx Evolutionz
D-Block & S-te-Fan

Chapter 4: A2 Records Journey
Ran-D
Adaro

Chapter 5: Scantraxx XXL
DJ The Prophet
The Masochist

Hosted by Villain & Da Syndrome

Area 2
Malua
X-Pander
RVAGE
Proto Bytez
Pherato
Envine
Airtunes
Hypnose
Inverze
Solstice
Hosted by Tellem

Reageren